Bestuursbericht No.7 Juli 2014

Comment

Driemasters ahoi!

Wat een prachtig Shantyfestival hebben we achter de rug. Volgens mij was iedereen die er op de een of andere manier mee te maken heeft gehad, of als toeschouwer heeft genoten, zeer tevreden over wat we met elkaar en met de hulp van veel vrijwilligers hebben neergezet. Ook de voorzitter van Shanty Nederland die is komen kijken was vol lof over de wijze waar op het festival is georganiseerd.  Vorig bericht sprak ik nog de hoop uit dat de weergoden ons gunstig gezind zouden zijn. Die hoop is meer dan uitgekomen.

Natuurlijk liep niet alles van een leien dakje, de aandachtspunten zullen ongetwijfeld aan de orde komen tijdens de evaluatie van het festival, al was het alleen maar omdat er stemmen op gaan om volgend jaar opnieuw een festival te organiseren. Mochten we daartoe besluiten, dan is het goed de verbeterpuntjes en de kritische opmerkingen, die je hier en daar hoort, mee te kunnen nemen.

Ook voor dit derde deel van onze 10 jarige verjaardag als koor gaat alle waardering en dank naar de creativiteit, inzet en werklust van de jubileumcommissie, Hans, Willem, Sjaak en Guus! Met het concert, het feest en het festival hebben jullie op een gedenkwaardige wijze vorm gegeven aan de viering van ons lustrum. Geweldig, bedankt!!!

We genieten nu van een welverdiende vakantie, maar zitten niet stil. De website wordt vernieuwd, de wijziging van de statuten nadert zijn afronding en financieel houden we de vinger goed aan de pols, zodat we aan het einde van het jaar nog steeds een positief saldo zullen hebben.

We zien elkaar 27 augustus weer bij de eerste repetitie na de vakantie.

Tot dan,

Wim Zoet,

voorzitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *