Lid worden

Reacties uitgeschakeld voor Lid worden

Vindt u “onze” Shanty- liederen ook gezellig en wilt u ook wel eens een keer mee zingen?

U bent van harte welkom om eens te komen luisteren en om mee te doen. Er is vervolgens gelegenheid om twee avonden mee te zingen. Als het u en ons goed bevalt wordt u lid van ons Shantykoor.

De repetities van ons Shantykoor zijn op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Het vindt plaats in de zaal van Aurora op de Woerd  3a  3972KD  in  Driebergen-Rijsenburg.

Elke eerste woensdag van de maand repeteren we niet.

Bij de repetities en de optredens staan standaards met de liedboeken gereed.

Op een repetitieavond bent u welkom in ” Aurora” vanaf 19.30 uur. Voor de repetitie drinken we gezamenlijk een kopje koffie of thee. In de pauze en na de repetitie is er voor een ieder iets te drinken. Maar…..niets moet. De consumpties zijn tegen normale tarieven verkrijgbaar.

De contributie is € 20,00 per maand.

Lid zijn betekent ook mee doen met optredens. Toch gauw ruim twintig keer per jaar. Dan dragen we onze koorkledij. Tegen een eenmalige betaling van € 40,00 huur wordt u voorzien van onze prachtige kleding.

De optredens staan vermeld in de agenda die zeer regelmatig wordt bijgewerkt. Bedenk, de laatste en meest actuele informatie kan ook per mail of telefoon komen!

Wilt u meer informatie? Kijk dan verder op onze website: https://www.driemasters.nl, bel of mail voor meer informatie naar secretaris Rob Kuiper. tel.0343-514380 , E-mail. secretariaatdriemasters19@gmail.com